VC Andijvie nieuws

 

Het seizoen 2016-2017 gaat binnenkort weer van start
Het seizoen 2016-2017 gaat op 23 augustius van start. Het is de bedoeling dat het een heel bijzonder seizoen wordt, met 1-7-17 als hoogtepunt.


SVI Recreantentoernooi 24 maart 2015
Op 24 maart a.s. vindt het SVI Recreantentoernooi (voorheen BDG toernooi) plaats in de BDG hal in Zwolle Zuid. Andijvie zal weer aanwezig zijn met twee teams! 

 

Nieuwe shirts

En jaar hoor, daar zijn ze! De nieuwe Andijvieshirts! Fris groen met een gele opdruk. 

 

BDG toernooi 4 november 2014

Het BDG toernooi op 4 november 2014 is afgesloten zonder podiumplaatsen, maar desalniettemin was het een gezellige boel! De organisatiedames namen afscheid en gingen daarom met een heus Andijviepakket naar huis. Eet smakelijk! Foto's zijn op de fotopagina geplaatst.

 

Etentje 

De Winterbarbecue werd een etentje bij Itoshii, vanwege de ineens ingevallen herfst. Dus eigenlijk was het een herfstetentje. Hoe dan ook: het was weer als van ouds erg gezellig en geslaagd, ook al moesten we deze keer de stad in.

 

Quote van het jaar 

Rini:" Winter 2013, we hadden alle ingredienten voor een witte kerst, alleen de temperatuur werkte niet mee"

 

VC Zwolle bedrijventoernooi 31 oktober 2014

31 oktober 2014 hebben we met vijf Andijviespelers ingevallen bij Capito (voorheen 6 op maat) bij het VC Zwolle bedrijvenvolleybal toernooi. Daarbij hebben we heerlijk gespeeld waarbij we alle poule wedstrijden hebben gewonnen. De halve finale hebben we helaas nipt verloren. In de verliezers finale wist Remco een mooie set-up snoeihard te raken waarbij hij een tegenstander zeer pijnlijk wist te raken. daarna waren we even van slag maar wisten ons te herpakken waardoor we toch nog derde zijn geworden.

 

 

 

 

 

 

BDG Toernooi 26 maart 2014

 

Wederom een prijs gewonnen op het weer gezellige BDG toernooi! Deze keer de derde. De foto's van het BDG toernooi 26-03-2013 zijn online gezet, onder andere op de site van SVI volleybal.
26 maart 2013 hebben we als Andijvie 3 en Andijvie donker groen (ivm het succes de vorige keer) deelgenomen aan een wederom geslaagd BDG toernooi.
Dit keer hebben we de derde prijs in de wacht gesleept.

 

 

 


 Adrie_en_Jan.jpg
Meer fotos zijn te zien op: Link

 

BDG Toernooi 6 november 2012  

6 november 2012 hebben we als Andijvie groen en Andijvie donkergroen
deelgenomen aan weer een geslaagd BDG toernooi
.
Met één van onze teams hebben we de eerste prijs weggesleept.

Alle deelnemers van het winnende team kregen als prijs een schilderij van de Zwolse kunstenares "Zussie"


  Zussie_2012.jpg     wisselbeker_herfst_2012.jpg

 

Bedrijventoernooi Wijhe, 11 mei 2012 

11 mei 2012 hebben we gevolleybald voor ons huisbouwbedrijf Hemeltjen in het Wijhe bedrijvenvolleybaltoernooi. ndanks de late start (tja... Andijvie) hebben we een leuke avond gehad en zijn we met de beker naar huis gegaan. 1e prijs recreanten!